Fórum téma: Kérések,észrevételek:
Re:EDZÉS
Márk | 2009.11.04
..én is ott leszek.
Pólyán
Máté | 2009.10.31
sztem igazságosan elkéne osztani azok közt akik még nem adtak gólt,de aktívan látogatják az edzéseket/meccseket és tesznek a csernyi foci fejlődéséért.azoknak kellene beirni
8 gol.
admin1 | 2009.10.29
Jo lenne ha valaki leírná ki lotte Polyánnak azt a nyolcast? :-)
én ott voltam,a meccsen csak nem jegyeztem fol....:-)))
Re:8 gol.
macika | 2009.10.30
Hát vannak furcsaságok a fociban is.Érdekes a 8 gol,foleg a láthatatlan játtékosoknak.De nekunk ez csak jo,nem?
Mai mecs
xxxx | 2009.10.24
Skacok job csapatokat érdemeltek elenfélnek mint akikel egy osztájban vagyok. Ezek nemtudják hogy mit jelent az a szó hogy foci.
Re:Mai mecs
Máté | 2009.10.24
kiváncsi vagyok 4x-re h ki ő...egy rejtélyes idegen :D
foci
kéréš | 2009.10.20
peti ha fogjunk tobet kapura rugdosni akor joban is fogunk treningelni
foci
nicolas | 2009.10.20
sok sep vedest lathatunk akovezdi kapuštol de amienk se volt semi ahoz kepešt hod aba a harom lovesbe meg ero se volt de ast sepen kivete de hat mit tedunk megmondo rugdosun neki sokat kapura treningen
foci
nicolas čech | 2009.10.20
na jo nem voltunk a legjob formánkba de az a fontoš hod ňertunk de sép megmozdulasokat lathatunk a kapitáňtol marktol lackotol mátétol igaz hod mindeg čak elore rugtak a labdat de jokvoltak azért mert šok gol hejzet suletet belole de dominik es jol jacotr
-
Máté | 2009.10.20
hát ja,jó lenne feltornázni magunkat a C vagy az A csoportba,vagy estleg ligába is!!!mert ez igy elég gyenge,minden meccs egyértelmű,kivéve a helmecit,de őket is bedaráljuk!!!